GrønIT

Grøn IT

Bæredygtighed er vigitgt - også inden for IT.
 
Miljørigtig IT er simpelt at implementere, men desværre er det få virksomheder der overvejer en grøn IT-politik. Flere virksomheder er nemlig af den overbevisning, at det er dyrt og besværligt at indføre Grøn IT. Dette er en stor fejl. De penge der investeres i Grøn IT, vil virksomheden tjene ind igen, da der spares på udgifterne til det samlede energiforbrug.

Investerings gevinster 
Der er mange fordele ved at indføre Grøn IT. Det handler nemlig om at få nedlagt overflødigt IT-udstyr samt at udskifte forældet netværksudstyr med nyt og mere energieffektivt udstyr.
 
Nedsæt strømforbruget

grøn it

Når virksomheden nedsætter strømforbruget på IT, resulterer det i nedsat CO2-udledning fra elnettet. Dette giver et positivt udslag på elregningen! Udgifterne ved at investere i Grøn IT tjenes hurtigt ind igen, via den nedsatte elregning.
 
Hvordan? 
Strømforbruget på IT kan nedsættes ved f.eks at optimere virksomhedens serverløsninger. Dette kan bl.a. gøres ved at samle serverne i virtuelle servere dvs. færre fysiske servere. På denne møde spares der fysisk plads samtidig med, at strømforbruget nedsættes.
Derudover er der mulighed for at hente mange penge i sparet strøm ved, at skifte gamle og forældede arbejdsstationer ud med nye modeller som bruger langt mindre strøm. Udskiftning af gamle skærme kan samtidig have en positiv effekt på virksomhedens indeklima, da nyere skærme frigiver færre tungmetaler og afgiver mindre varme.
 
Ved at tænke langsigtet når der skal laves investeringer kan du sikre, at din nye grønne profil forbliver førende.
 
Få hjælp til at sikre dine fremtidige investeringer 
Grøn IT er et spørgsmål om at tænke samlede løsninger og det kan nmTech hjælpe med. Vores konsulenter er udrustede til at hjælpe virksomheder med at indføre en bæredygtig IT-politik. Vores konsulenter kan derfor hjælpe med implementering af den mest optimale grønne IT-løsning for din virksomhed.
 

Facebook Tip 2

Lav konkurrencer på din Facebook-page hvor dine "fans" skal tagge sig på et billede, tagge din Facebook-page i en statusopdatering eller gætte en af dine varer på et nærbillede

Det er kun fantasien der sætter grænser.

facebook like